Dragi starši in otroci,

Kot vsako leto doslej, smo tudi letos pripravili šolo Mini rokometa za dečke in sicer letnika od letnika 2008 – 2012, (od 1. do 5 razred osnovne šole). Otrokom tako omogočamo, da se pridružijo starejšim generacijam, ki že uspešno trenirajo v moškem rokometnem klubu RK DRAVA PTUJ (rokometna šola Ptuj).

Zaradi epidemije Corona 19 virusa, bomo letošnje treninge min rokometa za vse področne šole združili. Treningi bodo potekali na OŠ Ljudski  vrt.

TRENINGI

torek in četrtek ob 15:30 do 17:00 uri v OŠ Ljudski vrt (Sašo Petek) 041 976 059

ponedeljek in četrtek ob 7:45 do 8:30 uri v OŠ Olga meglič (Nejc Janžekovič) 031 769 550

OŠ Mladika za več info (Marko Žuran) 051 346 913

Na treningu vam bomo predstavili program šole mini rokometa, predstavil se bo trener mini rokometa, dobili pa boste tudi odgovore na vse, kar vas bo zanimalo o programu udejstvovanja vašega otroka v rokometni klubu RK DRAVA PTUJ

Športna aktivnost je nedvomno eden najboljših načinov zdravega odraščanja otroka in mladostnika, delovanje v ekipnem športu pa prinaša še dodatne prednosti. Šport je odlična dopolnilna dejavnost “modernih” otrok, saj jim poleg “obvezno” prebitega časa ob računalniku in televizorju zagotavlja potrebno fizično aktivnost za zdrav razvoj. Sicer pa šport ni samo fizična aktivnost, je mnogo več; je druženje z vrstniki iz Ptuja, regije in Slovenije, je timsko delo in ekipni duh in je spoznavanje prednosti in nujnosti medsebojnega sodelovanja v moštvu, da bi dosegli pomembne rezultate in zmage.

 

Zato vas vabimo, da nas obiščete!