Dragi starši in otroci,

Kot vsako leto doslej, smo tudi letos pripravili šolo Mini rokometa za dečke in sicer letnika od letnika 2008 – 2012, (od 1. do 5 razred osnovne šole). Otrokom tako omogočamo, da se pridružijo starejšim generacijam, ki že uspešno trenirajo v moškem rokometnem klubu RK DRAVA PTUJ (rokometna šola Ptuj).

Zato Vas vljudno vabimo , da nas obiščete na eni izmed štirih osnovnih šolah, kjer se izvaja mini rokomet in sicer:

OŠ Ljudski vrt (torek in četrtek 15.30 do 17.00)
OŠ Olga Meglič (torek 14:00 do 14:45 in četrtek 13:00 do 13:45)
OŠ Mladika (četrtek in petek 13:45 do 14:30)
OŠ Hajdina (torek 14:50 do 15:30 in sreda 14:00 do 15:00)

Na treningu vam bomo predstavili program šole mini rokometa, predstavil se bo trener mini rokometa, dobili pa boste tudi odgovore na vse, kar vas bo zanimalo o programu udejstvovanja vašega otroka v rokometni klubu RK DRAVA PTUJ

Športna aktivnost je nedvomno eden najboljših načinov zdravega odraščanja otroka in mladostnika, delovanje v ekipnem športu pa prinaša še dodatne prednosti. Šport je odlična dopolnilna dejavnost “modernih” otrok, saj jim poleg “obvezno” prebitega časa ob računalniku in televizorju zagotavlja potrebno fizično aktivnost za zdrav razvoj. Sicer pa šport ni samo fizična aktivnost, je mnogo več; je druženje z vrstniki iz Ptuja, regije in Slovenije, je timsko delo in ekipni duh in je spoznavanje prednosti in nujnosti medsebojnega sodelovanja v moštvu, da bi dosegli pomembne rezultate in zmage.

 

Zato vas vabimo, da nas obiščete!