Ptujski mladinci so v nedeljo 23.12 odigrali povratno tekmo 10. kroga proti ekipi Rudara. Tokrat so bili boljši Ptujčani in visoko slavili s 38:28. Pohvalimo lahko  vse igralce domačega tabora, saj so se vsi vpisali med strelce. Žal pa se Ptujčani niso uvrstili v ligo za prvaka, kjer bi igrali za napredovanje v 1. mladinsko ligo. Poškodbe so poskrbele, da Ptujčani niso odigrali tekem v popolni postavi (povprečno manjkal 5-7 igralcev). Kljub temu so fantje prvi del odigrali po svojih najboljših močeh! Je pa dejstvo, da je Rudar klonil drugič v sezoni enkrat v gosteh pri vodilnem Slovenj Gradcu in sedaj še na Ptuju.

Postavi in strelci tekme:

RK Drava : RD Rudar 38:28 (16:16)
Luka Lazič, Mario Letonja 1, Forštnarič Tilen 4, Simonič Žan 6, Planinc Luka 1, Gvido Kovačič 1, Naj Pivec 4, Lovrenčič Žan 4, Ivaniševič Luka 5, Staš Vargič 1, Žiga Godicelj 4, Matej Šilak 7.

Trener: Sašo Petek

Ptujski mladinci so v sredo 9.1 odigrali prestavljeno tekmo 5.kroga proti ekipi RD Rudar. V Trbovljah so slavili domačini in zasluženo premagali Ptujčane za 4 zadetke. Je pa treba pohvalit Ptujske kadete, ki trenutno zaradi poškodb pomagajo mladincem in si lepo nabirajo dragocene izkušnje (Pivec, Popošek, Jeremič, Vargič…)

Postavi in strelci tekme:

RD Rudar : RK Drava 32:28 (18:12)
Luka Lazič, Mario Letonja, Forštnarič Tilen 6, Simonič Žan 7, Planinc Luka, Gvido Kovačič, Naj Pivec 6, Jaka Popošek 5, Jeremič Luka 1, Jaka Pšajd, Staš Vargič, Žiga Godicelj 3.

Trener: Sašo Petek