SDA RK Drava : RK Celje PL 22 : 32 ( 11 : 18 )

V tretjem krogu državnega prvenstva SDA Vzhod, so  mladi Dravaši  gostili vrstnike iz Celja. Domači so se dobro postavili po robu favoriziranim gostom iz Celja. Rezultat ne kaže prave podobe dogodkov na igrišču, saj so domači tokrat pokazali všečno igro in z domiselno igro v napadu prihajali do priložnosti za gol. Z večjo mero zbranosti pri zaključnih strelih in vračanju v obrambo, bi lahko rezultat bil ugodnejši za mlade Ptujčane. Mladi Dravaši so namreč kar devetkrat zadeli okvir gola in zastreljali še dve sedemmetrovki, kar so hitri gostje izkoristili in iz protinapadov dosegali lahke zadetke, ter tako zasluženo, vendar previsoko zmagali. V soboto se Ptujčani odpravljajo k osicam v Velenje.

Za RK Drava SDA so nastopili: Kekec Nino, Malek Miha, Emeršič Gal , Godicelj Miha, Bezjak Matjaž, Popošek Jaka 9, Kaisersberger Nik 1, Vaupotič Žiga 1,Popošek Jure 3, Vargič Staš 1, Kovačič Blaž 2, Čelan Svarun , Jeremič Luka 5, Anželj Anej.

Trenerja: Planinc Aleš, Sabo Ladislav

 

SDA RK Slovenj Gradec 2011 : RK Drava Ptuj 31 : 18 ( 17 : 9 )

V drugem krogu državnega prvenstva SDA Vzhod, so se mladi Ptujčani odpravili v Slovenj Gradec. Gostitelji so takoj na začetku pokazali, zakaj so aktualni prvaki v svoji starostni kategoriji in s čvrsto obrambo in hitro igro v napadu povsem razorožili mlade Dravaše, ki so jih  za nameček razredčile še poškodbe ( Kekec, Vaupotič, Jeremič ). Prevelika mera spoštovanja do nasprotnika in slab začetek tekme, sta botrovali, tokrat nekoliko slabši predstavi mladih Dravašev v prvih dvajsetih minutah srečanja. Šele v drugem delu so se sprostili, zaigrali nekoliko bolje, ter tako nekoliko popravili vtis po bledem prvem polčasu.

Za RK Drava SDA so nastopili: Kekec Nino, Malek Miha, Emeršič Gal 3, Bezjak Matjaž, Popošek Jaka 3, Kaisersberger Nik 1, Popošek Jure 6, Vargič Staš 2, Kovačič Blaž, Čelan Svarun 3, Jeremič Luka, Anželj Anej.

Trenerja: Planinc Aleš, Sabo Ladislav