Za nami je konec sezone 2018-19, kjer se je Mlajšim dečkom A in B uspelo uvrstiti med najboljših 10 ekip v Slovenije in s tem presegli rezultate prejšnjih vrstnikov.

Mlajšim dečkom B je uspel preboj naprej kjer so se borili za mesto od 9-12. Na koncu so osvojili 10 mesto, kar je po mnenju trenerja Saša Petka dober rezultat, saj je ekipa celotno sezono držala korak z najboljšimi. Ekipo so sestavljali igralci letniki 2007:
Alen Nikl, Mark Tavčar, Nik Vilčnik, Domen Zelenik, Jakob Kolarič, Potočnik Teo, Šegula Nejc, Vid Zagoranski, Samo Širec, Maj Mahorič, Domunkoš Jaša, Kokot Masai, Luka Hamler, Tjan Kolarič, Samo Širec, Enis Alibegović, Vid Kuzma. Anže Sužnik.

Trener: Sašo Petek, Pom. trenerja Rok Fridrih.

Mlajši dečki A so v letošnji sezoni zasluženo igrali na zaključnem turnirju za mesta od 5 do 8. Za 5 mesto so fantje izgubili po podaljških proti ekipi ŠD Mokerc iz Iga in na koncu zasedli 8 mesto. Priložnost, da okusijo kako je igrati proti najboljšimi v Sloveniji so na tekmi dobili vsi igralci. Za uvrstitev med prve 4 ekipe v Sloveniji je žal mladim Ptujčanom žreb namenil RK Gorenje Velenje, ki je na koncu osvojila državni naslov. Za mlajše dečka A so v tej sezoni igrali:

Rutar Matic, Tavčar Mark, Tavčar Nik , Minič Luka, Bezjak Tine, Nikl Alen, Riko Dolinšek, Jaša Hlupič, Mark Ljubec, Svit Pivec, Trbović Žiga, Strašek Nejc, Berghaus Filip, Luka Tominc, Vid Šalamun.
Trener: Sašo Petek, Pom. trenerja Rok Fridrih

UDELEŽBA MDA NA MEDNARODNEM TURNIRJU V VIDOVCU

Mlajši dečka A so za konec sezone osvojili 2.mesto na mednarodnem turnirju v Vidovcu. Na turnirju je nastopilo 8 ekip. Najbolj zveneči imeni sta bile RK Dugo Selo (osvojili 3 mesto v Hrvaškem prvenstvu) in pa ekipa RK Varaždin (6 ekipa na Hrvaškem). Fantje so finale izgubili proti ekipi RK Varaždin za en zadetek v skupinskem delu pa so presenetili RK Dugo Selo in zmagali za tri zadetke. Na turnirju so Ptujčani dobili tudi pokala za najboljšega igralca TINE BEZJAK in najboljšega strelca NIKL ALEN!!!